Produsele noastre

Pentru ca nevoile clientilor nostri sunt variate, compania noastra are pentru tine o gama larga de produse exact pentru gustul tau.

Ce oferim

In oferta noastra veti putea gasi o multitudine de stiluri si nuante care se vor potrivi stilului si locuintei Dvs.

Tapet modern

Va prezentam o colectie mare care cuprinde modele cu flori, in dungi, cu efect de piele, suprafete unicolore, precum si diverse motive geometrice.

Tapet Horeca

Un concept foarte atragator, folosirea tapetului horeca reuseste sa infrumuseteze orice incapere si sa atraga toate privirile celor din jur.

Tapet clasic

Tapetul clasic reprezinta eleganta la cel mai inalt rang, este alegerea perfecta pentru un hotel, restaurant , dormitor sau living decorat in acest stil.

Tapet pentru copii

Tapetul pentru copii este exact ceea ce-i trebuie copilului dumneavoastra, acesta putand reprezenta personajele preferate sau doar un tapet simplu linistitor.

Tapet textil

Tapetul textil este o varianta moderna de a-ti decora peretii si a iesi in evidenta cu un aspect placuta al camerei.

Fototapet

Fototapetul este o imagine personalizata imprimata pe un material impermeabil ce reprezinta o imagine personalizata.

Profil decor

Profilele de interior sunt unul dintre segmentele de activitate foarte drag noua, deoarece prin simplitatea si frumusetea lor putem crea adevarate opere.

Perdele si draperii

Perdelele si draperiile realizate de catre noi au la baza cele mai bune materiale si tehnologii precum si sisteme de prindere (sine, sisteme).

Accesorii

Accesoriile sunt o componenta importanta in realizarea unui asamblu de efect, de aceea acordam o mare importanta acestui segment.

This website collects personal data and stores cookies. For more info, click here.